USA-resan 1.

Ska försöka sammanfatta vår USA-resa. Det funkade "så där" att försöka skriva under vistelsen. Gav upp till slut. Nåja. Själva avresan blev aningen kaosbetonad. Checkade in på Arlanda kl.06.00 för att resa Sthlm - NY och sedan direkt vidare till Nashville. Vid incheckningen fick vi veta att flighten NY - Nashville var inställd! "Ni får övernatta i NY och flyga till Chicago i morgon för vidare bef. Nashville" blev beskedet! Eeeh, vaa? Jag lyckades få kontakt med RESIA i Västerås när de öppnade kl.08.00, strax innan take-off,och förklarade läget. Fick rådet att flyga till NY, så skulle de jobba intensivt under tiden för att lösa det hela.
*************
Vid ankomsten till NY fick jag ett SMS från Jenny på Resia (vilken tjej),som berättade att hon bokat oss på en flight från NY (men på LaGuardia-flygplatsen på andra sidan NY)till Chicago och vidare till Nashville samma kväll! Great! Men - nu väntade passkontrollen. Det tog drygt en timme! Sedan taxikön. Drygt en halvtimme. Taxi genom hela NY i rusningstrafik. Drygt en timme till.
**************************
Framme slutligen på LaGuardia 16.20. Planet mot Chicago lyfte 17.00 och - jodå,vi hann med! Hann t.o.m. ta en hamburgare och ett par öl på O´Hare Airport innan avgång. Framme lyckligtvis i Nashville 22.30.
**************************
Nästa morgon fick vi höra att O´Hare stängdes igen och var stängt hela fredagen p.g.a. sabotage. Man misstänkte terrorister... Så tack Jenny för att du räddade oss - annars hade vi landat i Nashville LÖRDAG e.m.! Och i stort sett missat hela den delen av resan.
*******************

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0