Det händer saker

Måndag - igen. Jäklar vad fort det går. Snart bara 5 månader kvar till nyårsafton!
*******************
Läste ett fantastiskt inlägg i dagens VLT. En 70-årig berusad kvinna blottade sig i centrala Västerås i helgen! Hon hade badat bastu och visade nu upp sina "behag" för allmänheten! No offense,men en 70-årig kvinna har kanske inte så många "behag" att visa upp? Eller har jag helt fel?
*******************
Läste också en grymt bra krönika av Johan Croneman i dagens DN. dn.se/sport/johan-cr. Leta upp den och läs den. Bland det bästa jag sett på väldigt länge.
*******************
I dag väntar ett förmiddagsbesök på lasarettets fysiolog-avdelning. Ska testa nervfunktionerna i min vänstra hand. Något är väldigt fel därinne.
*******************
Finns det någon som inte är mätt på Robert Gustafsson nu? Någon träig serie går visst i repris nu varje söndag,men herregud - ge oss något nytt. Rober är INTE rolig längre...
*******************
Föredrar Ernst Kirchsteiger och hans renovering uppe i Kolsva. Vi smög faktiskt förbi där en dag och tjyvkikade. Mycket intressant.
*********
 
Tänk att betala 975 spänn för en biljett till en vänskapsmatch i fotboll mellan Real Madrid och PSG Paris. På planen finns bl.andra Zlatan och Ronaldo. Två superstjärnor alltså. Matchen slutar 1-0 och är totalt intresselös. Kul? Not....
*******************
Jag såg Real Madrid möta Djurgården på Råsunda 1960. 52.000 på läktarna. En fantastiskt rolig uppvisningsmatch med världsstjärnor som Ferenc Puskas,Alfredo di Stefano och Gento. Glömmer aldrig den matchen. DET var uppvisningsfotboll,det. 
*******************
"Det spelades bättre  boll på Gunnar Nordahls tid"...  Har ni hört den suveräna låten? Framförd av det skånska bandet Torsson. Så bra låt - så rätt text...
*******************
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0