Zleepy zunday

Lördagen var riktigt trevlig och skön - söndagen enbart: skön. Vi inledde med en power-walk på 7 km,fortsatte med att hjälpa svärmor reda ut hennes trassliga sladdhärvor,men sen: luuugnt. Chillar litet och kollar halvslött på VM i fri idrott.
****************
Konstaterar att världens fulaste sport måste vara "Gång för herrar". Fy för satan så oestetiskt! Kan ingen förbjuda eländet?
****************
Världens svåraste sport? Måste vara stavhopp. Fylld av beundran för utövarna.
****************
***************
Lördagen var ju extra rolig med ishockeypremiär i Märsta. Hade nöjet att hamna bredvid Kendall McArdles trevliga fru på läktaren. Pigg och kul tjej. Vi pratade om ditt och datt och hon berättade att hon var väldigt förtjust i Västerås. -Har precis skaffat en cykel och staden är ju fylld med fina cykelvägar,konstaterade hon. Samt att hon och maken blivit extremt väl mottagna.
***************
Jag börjar få svår London-abstinens nu. Vete fasen hur det ska sluta. Har ännu inte kommit till skott om lämpligt resdatum.
***************
Har också börjat kolla på intressanta och möjliga hockeyresor i höst. Det står mellan Sundsvall (=Timrå),Malmö och Ängelholm (=Rögle). Ett av dessa ska vi välja - helt klart.
***************
Håller på och samlar mig för ett längre inlägg om min tid som anställd på Öbergs Färghandel i Västerås. Det kommer - snart...
***************
Det känns nu som att den här riktiga sommaren är - över. Sure - det kommer sol och varma,sköna dagar,men let´s face it: det är just nu 11 augusti. Det blir inte bättre än så här...
****************
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0