En udda helg

Fredag igen - va,det var ju nyss måndag? Veckorna går med en rasande fart och i morgon är det juni=första sommarmånaden! Men va faaan? Vet inte vad det här fenomenet beror på - har berört det tidigare,men fattar fortfarande inget. Har just varit på ett 90 minutersmöte med VIK och dragit upp riktlinjer inför säsongen. Som inleds 4/8! Alltså - två månader dit! Snälla - låt oss få sommar fram till dess...
**************
Ser med förundran och stor häpnad att Västerås har utsetts till "Årets Stadskärna" i Sverige vid någon av alla de 45000 galorna som går av stapeln i Sverige. Alltså - Västerås,Årets Stadskärna. Undrar med skräck hur övriga stadskärnor som INTE fick priset,kan se ut? Jag menar - Västerås City är lika öde som zonen mellan Syd- och Nord-Korea,.d.v.s typ "Ingen-mans-land". 
***************
För att råda bot på detta så höjer kommunpolitikerna P-avgiften i city! Bra initiativ och klokt agerat i tider av nöd. Eller??? 
**************
Såg i går hur en 13-årig flicka precis blivit påkörd på ett övergångsställe. Fy fasen så otäckt det kändes. Snälla alla ni trafikanter,bilister-gående-cyklister: "Se upp på övergångsställena"! Att man har rätten på sin sida är ingen större tröst när man ligger där,påkörd. Nyckelordet är : Ögonkontakt.
**************
Och i morgon bitti - lördag - drar frugan och jag iväg till - Ullared,av alla ställen. Nää,jag är inte galen - bara litet "normalstörd". Ullared känns litet - udda och roligt som ett utflyktsmål. Stannar kvar och övernattar på GeKås Hotell. 
**************
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0